Openluchtviering “Op reis met Jeroen”

Dit jaar is de Maria ter Zeekerk de hoofdkerk van de parochie Sint Maarten. Omdat het gelijk valt met het jubileumjaar waarin we 125 jaar bedevaartplaats vieren is er gekozen voor een unieke locatie: het Jeroensveld op het landgoed Calorama.

Een kleine groep enthousiastelingen is bezig met alle voorbereidingen om er een bijzonder evenement van te maken op zondag 2 juli om 10.00 uur. We gaan namelijk “Op reis met Jeroen”. Diaken Bertijn Prins zal als verteller deze interactieve ochtend vorm gaan geven. De kinderkoren uit de parochie Sint Maarten zullen hun krachten bundelen en voor muzikale ondersteuning zorgen.

De viering is voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden en begrippen als reizen, spektakel, geloof en Jeroen zullen centraal staan. Geheel in de traditie wordt er na de viering met elkaar gegeten.

Meer informatie volgt!