Opening tentoonstelling “Inspiratie, bezinning en ontmoeting”

Burgemeester Rijpstra van Noordwijk zal op 8 juli de bijzondere tentoonstelling ‘Inspiratie, bezinning & ontmoeting’ komen openen. Onder leiding van de bekende icoonschilder Piet van der Ploeg en kunstzinning therapeut Marije Groenewoud zijn zowel geïntereseerde volwassenen als leerlingen an het Leeuwenhorst College en het Northgo College aan het werk gegaan. Het resultaat is een serie schilderijen, iconen en keramiek van een verrassende kwaliteit. Piet van de Ploeg: “Het algemene niveau van de ingeleverde werken is hoog en we kunnen dan ook spreken van een geweldige expositie. Iedereen heeft hieraan veel plezier beleefd en inspiratie opgedaan.” De inzendingen zullen per leeftijdscategorie door een vakjury op hun creativiteit worden beoordeeld. Deze jury bestaat naast Piet van der Ploeg uit de beeldend kunstenaars Daniël Tavenier en Kees Putman. De winnaars zullen een mooie prijs in ontvangst nemen.