Maria ter Zee Veiling 3 november

Kom bieden op de Maria ter Zee veiling en help daarmee het dak van de Maria ter Zee kerk te renoveren! Recent is gebleken dat het dak dringend moet worden gerenoveerd. Daarmee is flink wat geld gemoeid. Vandaar dat dit jaar de Maria ter Zee Veiling helemaal in het teken van het dak staat.

De “Maria ter Zee” is niet alleen een betekenisvol huis, maar ook een markant gebouw in Noordwijk aan Zee. Een gebouw waard om goed te blijven onderhouden.

De ‘Maria ter Zee’ is kerk en centrum, waar de eucharistie net als andere liturgische vieringen gevierd worden. Maar waar ook plaats is voor bezinning, gesprek en elkaar ontmoeten in vele vormen onder de vlag van Palliam. Deze kerk kan alleen zo gastvrij blijven als het een goed dak heeft.

Met elkaar kunnen we dit betekenisvolle huis voor toekomstige generaties verduurzamen.
Kom in actie, doe mee en beleef een reuze gezellige en spannende avond.

De Maria ter Zee Veiling wordt vrijdag 3 november vanaf 20:00 uur in de Duinzaal naast de kerk gehouden. Als iemand niet persoonlijk bij de Veiling aanwezig kan zijn, kan er opdracht worden gegeven aan een van de leden van de commissie om een bedrag te besteden aan een of meer van de aangeboden artikelen.

Weet u trouwens dat een gift aan de kerk aftrekbaar is voor de belasting!
Interessant voor u én voor de kerk! Immers u kunt grotere bedragen geven,
die bij de belasting verrekend kunnen worden en de kerk wordt er beter en sterker door.

Een lijst van deze artikelen vindt u hier:  Catalogus Maria ter Zee Veiling 2017

????????????????????????????????????